CÂTEVA CUVINTE DESPRE NOI

Munca noastră bine coordonată spune totul despre noi

Ne place ceea ce facem

Suntem dedicați în a ajuta firmele să obțină finanțare europeană. Experiența și pasiunea noastră sunt cheia succesului dumneavoastră.

Procesul nostru de lucru

Vă ghidăm pas cu pas prin întregul proces de aplicare. Ne ocupăm de completarea dosarelor și asigurăm că fiecare detaliu este perfect pentru a maximiza șansele de aprobare.

Servicii

Dacă te gândești că este complicat, nu îți face griji! Noi simplificăm totul pentru tine.

Consultanță

Găsirea unei linii de finanţare adecvată ideii de dezvoltare pentru afacerea ta.

Proiectare

Un proces complex care necesită aprofundarea programului și a criteriilor de eligibilitate.

Eligibilitate

Definirea criteriilor ce trebuie îndeplinite pentru accesarea finanţarii din Fonduri Europene.

Implementare

Achiziții, coordonare echipă, monitorizare și evaluare. Procesul vizează atingerea obiectivelor.

SOLUȚII PENTRU DEZVOLTAREA FIRMEI TALE

Oportunități de finanțare pentru dezvoltarea afacerii tale

Vă ajutăm să transformați ideile în realitate prin accesarea fondurilor europene. Indiferent dacă aveți nevoie de utilaje, materiale, construcții, vehicule, telefoane, laptopuri sau soluții de digitalizare, suntem aici pentru a vă ghida în fiecare pas al procesului.

Andrei, un tânăr antreprenor, avea visuri mari pentru firma sa, dar nu știa de unde să înceapă. Cu ajutorul nostru, a reușit să identifice fondurile europene potrivite pentru achiziția de echipamente moderne și implementarea unui sistem de digitalizare. Astfel, afacerea sa a crescut exponențial, devenind mai eficientă și mai competitivă pe piață.

Noi vă oferim suport complet, de la identificarea nevoilor specifice afacerii dumneavoastră, până la completarea și depunerea dosarelor. Vă ghidăm în alegerea celor mai potrivite fonduri pentru dezvoltare și modernizare, asigurându-ne că fiecare aspect al proiectului este perfect gestionat pentru a maximiza șansele de succes.

INOVAȚII PENTRU AGRICULTURĂ

Transformă-ți firma cu ajutorul nostru

Suntem dedicați să sprijinim fermierii și întreprinderile agricole să acceseze fonduri europene nerambursabile. Cu o abordare personalizată și o experiență vastă, facem procesul de obținere a finanțării mai simplu și mai eficient.

Într-o dimineață, când Eliza s-a trezit, a realizat că poate transforma visul său de a moderniza ferma în realitate cu ajutorul fondurilor europene. Cu suportul nostru, a reușit să acceseze finanțarea necesară pentru a achiziționa echipamente moderne și a implementa practici sustenabile, crescând astfel productivitatea și profitabilitatea fermei sale.

Ne ocupăm de toate detaliile necesare pentru a vă asigura că dosarele sunt complete și conforme. De la identificarea oportunităților de finanțare, până la pregătirea și depunerea dosarelor, suntem alături de dumneavoastră în fiecare pas al procesului, oferindu-vă ghidare și suport personalizat.

De peste 10 ani misiunea noastră este să te ajutăm pe tine să obții ceea ce îți dorești.

Peste 300 de proiecte cu punctaj maxim

Clienți mulțumiți
0 +
Linii de finanțare
0 +
Rată de succes
0 %
EUR în sume finanțate
0 + mil.

Portofoliul nostru constă în clienți din toate domeniile, atât companii mari cu vechime cât și firme mici la început de drum.

Invero Horezu
Invero Horezu
Start-Up
Read More
"Efond a fost un partener esențial pentru start-up-ul nostru. Cu orientare practică și ghidare pas cu pas, au transformat procesul de obținere a fondurilor europene într-o experiență navigabilă. Efond a înțeles provocările specifice start-up-urilor și a oferit soluții realiste."
Mercon Adi
Mercon Adi
Producție
Read More
"Colaborarea cu Efond în domeniul producției a fost benefică. Ei au oferit o abordare practică în obținerea de finanțări europene, adaptată nevoilor noastre de extindere. Efond a înțeles procesele de producție și a contribuit la optimizarea fluxurilor noastre de lucru."
MCR Service Auto
MCR Service Auto
Servicii
Read More
"Efond a fost partenerul nostru de încredere în obținerea de finanțări europene pentru serviciile noastre. Cu o abordare personalizată și sprijin constant, echipa Efond a făcut procesul fluid și accesibil, ajutându-ne să creștem și să ne îmbunătățim serviciile."
Cofetăria Zozo
Cofetăria Zozo
Comerț
Read More
"Efond a fost esențial în explorarea oportunităților de finanțare pentru afacerea noastră de comerț. Cu sfaturi practice și adaptarea la specificul pieței de retail, Efond a contribuit la creșterea și dezvoltarea afacerii noastre."
Ferma Bunicii
Ferma Bunicii
Agricultură
Read More
"Colaborarea cu Efond în agricultură a fost o experiență benefică. Cu înțelegerea lor aprofundată a sectorului agricol, au fost un partener de încredere în procesul de accesare a finanțărilor europene pentru modernizarea fermelor noastre."
Tour Vista Sibiu
Tour Vista Sibiu
Turism
Read More
"Efond a fost partenerul nostru de încredere în domeniul turismului. Au oferit ghidare în obținerea finanțărilor europene, adaptându-se la nevoile noastre, și contribuind astfel la dezvoltarea și promovarea destinatiilor noastre turistice."
Robero Solutions
Robero Solutions
IT
Read More
"În domeniul tehnologiei, Efond a fost un partener valoros. Cu înțelegerea lor aprofundată a industriei IT, au oferit asistență în obținerea finanțărilor europene, facilitând astfel inovația și dezvoltarea serviciilor noastre."
Clinica Sanitas
Clinica Sanitas
Sănătate
Read More
"Efond a fost sprijinul nostru de încredere în obținerea de finanțări europene pentru serviciile noastre de sănătate. Cu abordare pragmatică și adaptare la nevoile sectorului medical, au contribuit la creșterea și extinderea facilităților noastre medicale."
Grup Const
Grup Const
Construcții
Read More
"În sectorul construcțiilor, Efond a fost un partener esențial. Cu ghidare și sprijin în procesul de obținere a finanțărilor europene, au contribuit la implementarea proiectelor noastre de construcții durabile și eficiente."
Irina Auto Trans
Irina Auto Trans
Transport
Read More
"Efond a fost un partener de încredere în domeniul transportului. Cu o abordare orientată către soluții practice, au facilitat procesul de obținere a finanțărilor europene pentru extinderea și îmbunătățirea serviciilor noastre logistice."